Haberler

  • 22 Mart 2015

Rektör Prof. Dr. Kocacık Nevruz Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Valiliği tarafından Kongre Binası Atatürk ve Etnografya Müzesi Bahçesi’nde düzenlenen ‘Nevruz Bayramı’ kutlama programına katıldı.

Programa, Vali Âlim Barut, Tugay Komutanı Tuğgeneral F. Celaleddin Sağır, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü adına Murat Kandur’un Nevruz ile ilgili bilgiler vermesinin ardından Sivas Belediyesi Mehter Takımı ve Sivas Halk Oyunları ekibinin  gösterilerine yer verildi.

Programda,  il protokol  üyeleri birbirleriyle yumurta tokuşturdu. Vali Barut ve beraberindekiler demir döverek Nevruz ateşi yaktı ve yanan  ateşin üzerinden atladı.

Vali Alim Barut ayrıca Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’a üniversitemizin Nevruz kutlamalarına yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti

Program, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, TSO ve diğer odaların katkılarıyla hazırlanan etli pilav, ayran ve tatlı ikramı ile sona erdi. 

22

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B