• 20 Mart 2015

Üniversite-Şehir-Sanayi İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Üniversite-Sanayi-Şehir işbirliği kapsamında oluşturulan “Enerji Alt Çalışma Grubu Toplantısı” Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk Başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Kerim Yapıcı, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Türkay, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunis Torun ile beraber Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Temsilcisi Arif Kaptan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) yetkilileri Sinan Dündar, Serdar Arslan ve Mehmet Okur katıldı.
Toplantıda, Sivas ilinde yapılabilecek yatırımlar ve üniversite-sanayi-şehir işbirliği kapsamında gerçekleşecek projeler üzerinde duruldu.