• 19 Mart 2015

Çanakkale Şehitlerimiz Anısına Konser Düzenlendi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından Kültür Merkezinde, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında bir konser düzenlendi.

Şef Öğretim Görevlisi Kürşat Taydaş yönetiminde gerçekleşen konsere, Vali Âlim Barut, eşi Miyase Barut, Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli ve eşi Sema Hizmetli, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ve eşi Deniz Aydın,  Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit ve eşi, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Sivas Şube Başkanı Mustafa Hızal, gaziler, şehit ve gazi aileleri, fakülte dekanları,  öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, GSF Türk Halk Müziği Korosu tarafından kahramanlık ve serhat türküleri seslendirldi. Coşkulu geçen konserin ardından günün anısına Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, koro adına Şef Öğretim Görevlisi Kürşat Taydaş’a  teşekkür belgesi takdim etti.