Haberler

  • 19 Mart 2015

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli 2015 SODES Teklif Çağrısı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli Sivas Valiliği tarafından düzenlenen Sosyal Destek Programı (SODES) programına katıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen programa Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, üniversitemiz Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, ilçe kaymakamları ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katıldı.
SODES’i tanıtan film gösteriminin ardından  konuşan Vali  Alim Barut,  “Ben proje uygulamak istiyorum ama ödeneğim yok demeyin. Artık devletimizin imkanları çok gelişti. Bürokrasi içerisinde çözümünde zorluklarla karşılaşılan bir kısım faaliyetlerde, SODES projesi kapsamında proje uygulayıcıları destek imkanı bulacak.” dedi.
Programda SODES Başkanı Hasan Yıldırım ise, yapmakta oldukları faaliyetleri slayt eşliğinde anlattı.
 Yıldırım konuşmasında ülke çapında geride kalan bölgelerin refah seviyesini daha yukarılara taşımaya çalıştıklarını, sosyal aktivitelerle gençlerin eğitim ve öğretimdeki seviyelerini arttırmak olduğunu, açtıkları iş maksatlı kursların ev hanımlarının kendilerine özgüven ve ekonomideki paylarının artması için çabaladıklarını söyledi.

19

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B