Haberler

  • 19 Mart 2015

Uluslararası Bilişim Şenliği Günleri Başladı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü ve Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübünün düzenlediği Uluslararası Bilişim Şenliği İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda başladı.
 
Aksaray, Fırat, Düzce, Bartın, Kadir Has, Mehmet Akif Ersoy, Osmaniye ve Pamukkale Üniversitelerinden yetkililerinin de katıldığı programa İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oğuz Kaynar, bilgi teknolojilerinin yeni pazarlara erişim konusunda avantajlar sağladığını ve rekabet gücünün şekillenmesinde çok kritik rol oynadığını sözlerine ekledi.
 
Günümüzde bilgi teknolojilerinin çok hızlı geliştiğini ifade eden Doç. Dr. Kaynar, bilginin değişim sürecinin yüzyıllardan yıllara, aylara hatta haftalara kadar düştüğünü belirterek, “İster geri kalmış olsun, ister gelişmiş; bilişimin gücünün farkına varan tüm ülkeler teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek için var güçleriyle planlar yapmakta, mevcut sistemlerini sorgulamakta ve bilgi toplumunun temel taşı olan insan gücünü her şeyin önüne çıkartmak istemektedirler” ifadelerine yer verdi.  
 
Kulüp  Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Sibel Şener ve Kulüp Başkan Yardımcısı Rasim Baş’ın konuşmalarının ardından Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Danışmanı Salih Seçkin Avrupa Birliği programlarında sosyal medya, pazarlama, e- ticaret konularında katılımcılara bilgiler verdi.
 
2 gün boyunca devam edecek olan bilim şenliğinde alanında uzman konuşmacılar katılımcılara çeşitli bilgiler verecek.

19

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B