Haberler

  • 14 Mart 2015

Rektör Vekili Hizmetli Tıp Balosu'na Katıldı

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sivas –Erzincan Tabipler Odası tarafından özel bir restoranda Tıp Balosu düzenlendi. 

Baloya Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli eşi Sema Hizmetli, Rektör Prof. Dr. Kocacık’ın eşi Leman Kocacık, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Sivas – Erzincan Tabipler Odası Başkanı Dr. Sedat Özbay, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk ile çok sayıda  hekim ile  davetliler katıldı. 

Programda konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, doktorluk mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, doktorların elinden geldiği kadar hastalara şefkatle ve sevgiyle yaklaştığını belirtti. Doktorların bazen Anadolu’nun ücra köşesinde hamile bir kadının acısını dindirdiğini,  bazen de ateşler içinde yatan bir bebeğin gözyaşlarının dindirdiğini söyleyerek mesleğin onur ve gururuyla yaşadıklarını sözlerine ekledi. 

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli,  Türk hekiminin her zaman vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyerek tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bulut ise hekimlerin zor ve kutsal bir meslek ile uğraştıklarını ifade ederek tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 

Tabipler Odası Başkanı Özbay’ın konuşmasının ardından Tabipler Odasına uzun yıllar emeği geçen Genel Sekreter Dr. Faruk Güzelimdağ’a Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli tarafından plaket takdim edildi. 

Program daha sonra çeşitli eğlencelerle devam etti. 

14

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B