Haberler

  • 13 Mart 2015

Erasmus+ ve İngiltere'de Eğitim Fırsatları Konulu Toplantı Düzenlendi

Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi Erasmus + Kurum Koordinatörlüğü tarafından Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, İlahiyat Fakültesi Erasmus+ Koordinatörü Doç. Dr. Dursun Ali Aykıt, Birim Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Yavuz, Ofis Sorumlusu Merih Kılıç ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 Programda konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, Erasmus+’ın önemine vurgu yaparak, yabancı dilin insan hayatında çok önemli yeri olduğunu ve öğrenilmesinin gerekli olduğunu sözlerine ekledi. Akademisyenliğe başlayan insanların yabancı dile çok önem vermesi gerektiğine dikkat çeken Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, yabancı dile devletin büyük destek verdiğini ifade etti.

İngiltere’de ki fırsatlar, doktora ve master programları, Erasmus + staj hareketleri programlarının amaçlandığı program kapsamında öğrencilere İngiltere’de ki şehirler ve eğitim olanakları hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan özel bir turizm şirketi yöneticisi Ceyhan İnci, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve konuyla ilgili bilgiler verdi. İnci, “11 ülke ve 81 okulda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İngiltere’ de çalışmalarımız devam ediyor” dedi. İnci, Fatih üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Diyanet Başkanlığı’nın bu konuda projelerinin olduğunu söyleyerek, öğrencilere katılmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Programın ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli konuşmacı İnci’ye katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. 

13

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B