Haberler

  • 12 Mart 2015

Erim Hısım İletişim Öğrencilerine Seminer Verdi

Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen ve İnsan Kaynakları Danışmanı Erim Hısım tarafından verilen Tersten Okumak adlı seminere İletişim Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ümit Arklan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Seminerde konuşan Dekan Prof. Dr. Erol, dünya düzenini, toplumsal oluşumları ve olguları meydana getiren yüzlerce insandan belki de bir kişiliğin öne çıktığını söyleyerek “Biz bunlara proaktif kişilikler adını veriyoruz. Bütün insanları, bireyleri, sosyal grupları etkileyebilen, onlarla bilgi paylaşımda bulunan ve böylece uygarlık hızına yetişmeyi kendisine bir amaç edinen şahıslardır. Bugün varlığımızı onlara borçluyuz” ifadeleriyle kişisel gelişimin önemini vurgu yaptı.

İnsan Kaynakları Danışmanı Erim Hısım ise interaktif bir şekilde gerçekleşen “Tersten Okumak” konulu seminerde öğrencilere hayata farklı bir şekilde bakmaları tavsiyesinde bulundu.

Hısım, görsellerle zenginleştirdiği sunumunda hayatta asla vazgeçmemek gerektiğini ve kazananların da vazgeçmeyenlerden olduğuna vurgu yaptı.

Seminerin sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol İnsan Kaynakları Danışmanı Erim Hısım’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. 

12

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B