Haberler

  • 07 Mart 2015

Hiç Kadın Oldunuz mu' Adlı Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği (TurkMSIC) tarafından Merkezi Amfi’ de  “Hiç Kadın Oldunuz mu? adlı konferans düzenlendi.  

Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, fakülte öğretim üyeleri ile çok öğrenci katıldı. 

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli Peygamber Efendimizin ‘cennet annelerin ayakları altındadır’ sözleriyle başlayarak kadınların önemine değindi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, “Biz istiklal savaşında yine annelerimizin taşıdığı erzak ve mermilerle ülkemizi ve bağımsızlığımızı kazandık diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.  

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli’nin konuşmasının ardından Moderatörlüğünü Doç. Dr. Nuran Güler, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Altun’un yaptığı panelde Prof. Dr. Nevzat Güldiken “Kadının toplumdaki yerinin tarihsel ve sosyolojik gelişimi” Doç. Dr. Zehra Gölbaşı, Doç. Dr. Meral Kelleci ve Yrd. Doç. Dr. Handan Güler de “Kadının toplumdaki yeri, sağlık hizmetleri yönünden kadın ve kadına şiddet” konulu birer sunum gerçekleştirdi.  

Panel Prof. Dr. Haldun Sümer ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Altun 'un katılımcılara teşekkür belgelerini taktım etmeleri ile sona erdi. 

07

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B