Haberler

  • 06 Mart 2015

İletişim Sohbetleri' Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Kulübü tarafından ‘İletişim Sohbetleri’ adlı konferans düzenlendi.

Fakülte Konferans Salon’unda gerçekleşen programa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Sharkuteri Digital Ajans Başkanı Özgür Human, Digital Ajans Genel Yayın Yönetmeni Çiçek Akcan, ajans yöneticisi Adnan Bayrak, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Dekan Prof. Dr. Erol’un selamlama konuşmasının ardından ilk olarak söz alan ajans yöneticisi Bayrak, sektörün zorluğu ve iş bulma sıkıntılarına değinerek, bu konuda öğrencilere temel bilgiler verdi. Soru cevap şeklinde sunumuna devam eden Bayrak, öğrencilerle sektör hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Sektöre başlamadan stajın önemine dikkat çeken Bayrak, öğrencilerin iş hayatlarında ilk başlarda cüzi bir ücretle işe başlayacaklarını daha sonra kendilerini geliştirmeleriyle birlikte sektörde güzel noktalara gelebileceklerini belirtti. 

Genel Yayın Yönetmeni Akcan ise, gazeteciliğin yavaş yavaş internet ortamına kaydığını ifade ederek, öğrencilerin bu alanlara yönelmesi gerektiğini söyledi. 

Konferansın son konuşmacısı Digital Ajans Başkanı Özgür Human ise sektörde iş bulma olanaklarının çok fazla olduğunu söyleyerek, başarının severek ve isteyerek yapıldığında gerçekleşebileceğini aktardı. 

Konferans sonunda Prof. Dr. Metin Erol, konuşmacılara teşekkür belgesi, öğrencilere ise katılım sertifikası takdim etti

06

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B