• 04 Mart 2015

Üniversitemizde 'BRİÇ'

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve  Briç Kulübü’nün organize ettiği "Zekâ ve Stratejinin Sessiz Bileşkesi BRİÇ’’ konulu panel düzenlendi.

Merkezi Amfi’de gerçekleşen panele Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Sivas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Panelde üniversitemiz Briç Kulübü Başkanı Tıp Fakültesi öğrencisi Ceyda Ceylan, Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Briç Kulübü sorumlu hocası Prof. Dr. Muhittin Sönmez, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Cumhuriyet MYO Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Türkiye Briç Federasyonu Sivas İl Temsilcisi B.Aydemir Alaca, Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Altun birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar Briç Nedir? - Briç Oynamanın Günlük Hayata Etkisi ve Üniversitede Briç konuları hakkında davetlilere bilgiler verdiler.