• 26 Şubat 2015

Üniversitemizde Erasmus + ve Dil Yeterliliği Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi ve İngiliz Kültür Okulları tarafından Kültür Merkezi’nde Erasmus + ve Dil Yeterliliği paneli düzenlendi.

Panele Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Ulusal ve Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Dış İlişkiler Birim Başkanı Erasmus + Kurum Koordinatörü Prof. Dr. M. Birhan Yılmaz, Erasmus + Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ertuğ Yavuz, İngiliz Kültür okulları eğitimcileri, idareciler ile ile üniversitemiz öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, Cumhuriyet Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi’nin Erasmus + geçmesinin ardından önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, faaliyetlerin devam edeceğini, öğrencilerimizin ise yurtdışında eğitim görmelerinin avantajlarını yaşaması gerektiğini söyleyerek,  panelde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Oturum Başkanlığını Prof. Dr. M. Birhan Yılmaz’ın yaptığı panelde Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ertuğ Yavuz, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Özer, Erasmus + Ofis Sorumlusu Merih Kılıç, Erasmus + ve Dil yeterliliği hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Panel soru cevap şeklinde devam etti.

Şubat