Haberler

  • 13 Şubat 2015

Vizyon 58 TV'den Rektörümüze Plaket

Vizyon 58 TV tarafından düzenlenen Yetenek Sensin yarışma programına üniversitemizin verdiği katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'a  plaket takdim edildi. 

Özel bir lokantada gerçekleşen geceye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, Vizyon 58 TV Yönetim Kurulu Başkanı Cemaleddin Kurt, TV yöneticileri  ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Gecede konuşan Bakan Yılmaz  yarışmayı başarıyla gerçekleştirdikleri için televizyon yönetimini ve ekibini tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Vizyon 58 TV’nin başarılı çalışmalar yaptığını söyleyerek, programdan dolayı televizyon yönetimini, çalışanlarını ve aynı zamanda  Yetenek Sensin Sivas programında finale kalan yarışmacıları tebrik ederek başarılar diledi. 

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler tarafından yarışmada derece alanlara ve yarışmaya sponsor olarak destek veren firma yetkililerine plaket verilirken, Vizyon 58 TV Yönetim Kurulu Başkanı Kurt ise yarışma programına destek veren üniversitemizin de içinde bulunduğu kamu kurum yöneticilerine plaket takdim etti. 

13

Şubat

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B