• 24 Ocak 2015

Üniversitemiz Yönetimi Yıldız Dağı Sezon Açılışı Törenine Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nin sezon açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Alim Barut, Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Teknoloji  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil ile çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından Bakan Yılmaz ve il protokolü Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Kayak merkezini gezen Bakan Yılmaz ve beraberindekiler  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan’dan bilgiler aldı.

Ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler Cumhuriyet Üniversitesi Yüksek İrtifa ve Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi  (YİSBAM)'ın inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Ocak