Haberler

  • 21 Ocak 2015

Elektrik Üretim Anonim Şirketi İle Teknik Danışmanlık Protokolü İmzalandı

Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) arasında “Afşin-Elbistan Kömür Havzası (E) Sahası Hidrojeolojik ve Jeoteknik Değerlendirme, Susuzlaştırma Planı ve Optimum Şev Tasarımı Yapılmasına Dair Danışmanlık Protokolü” imzalandı.

Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kazım Görgülü ve Yrd. Doç. Dr. Yavuz Gül koordinatörlüğünde ilgili uzmanlardan oluşturulan heyet tarafından EÜAŞ'ye verilecek danışmanlık hizmetinin değerlendirilmesi kapsamında EÜAŞ Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı yapıldı. Toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kazım Görgülü, Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Gül, EÜAŞ’tan ise Maden Sahaları Daire Başkanı Cumali Taştekin, Maden Etüt Proje Müdürü Ebru Ata, Maden İşletme ve Bakım Müdürü Ahmet Metin Özdamar, Jeoloji Yüksek Mühendisi Murat Erkasap ile Maden Mühendisi Melike Er katıldı.

Üniversitemiz heyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve EÜAŞ Yönetim Kurulu üyesi Zafer BENLİ makamında ziyaret ederek, mesleki konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

21

Ocak

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B