• 16 Ocak 2015

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ZASİAD Üyeleri İle Zara’da Bir Araya Geldi

Zara Sanayici İş Adamları Derneği (ZASİAD) Başkanı Hüseyin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ilk olarak makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ında katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindeki heyet daha sonra üniversitemiz Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’na geçerek yüksekokul hakkında görüştüler. Burada yapılan görüşmede Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Zara Belediye Başkanı S. Ahmet Pala, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ile ZASİAD üyeleri de hazır bulundu. ZASİAD Başkanı Kaplan, Zara’ya gösterdikleri ilgiden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür ederek, ZASİAD olarak Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler YO’na desteklerinin devam edeceğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Kocacık, yüksekokulun gelişmesi yönünde çalışmaların devam edeceğini söyleyerek Başkan Kaplan ve üyeleri ile Zara İlçe yönetimine teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler ardından yüksekokulun ihtiyaçları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ocak