• 15 Ocak 2015

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul'u Makamında Kabul Etti

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali  Erkul, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevine atanan Fahri Kasırga’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, Sayın Genel Sekreter Kasırga ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, kendilerini Üniversitemizde misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Kasırga, Sivas’ın  tarih ve kültür şehri olduğunu, Cumhuriyet Üniversitesi’nin de çok önemli ve köklü bir üniversite olduğunu söyleyerek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ocak