Haberler

  • 26 Aralık 2014

'Sivas'ta Faaliyet Gösteren İşletmelerin İnsan Kaynakları Uygulamaları' Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berrin Filizöz’ün katkılarıyla Girişimcilik ve Yönetişim Kulübü tarafından hazırlanan “Sivas’ta Faaliyet Gösteren İşletmelerin İnsan Kaynakları Uygulamaları” adlı konferans düzenlendi.

İktisat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Karpanel, Yıldırım Çorapları ve Lefaxx işletmelerinin İnsan Kaynakları Yöneticileri katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Cumhuriyet Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansın soru cevap bölümünde, iletilen sorularla öğrenciler derslerde öğrendiği insan kaynakları yönetiminin firmalarda nasıl uygulandığı hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakalayarak çalışma  hayatına  başladıklarında karşılaşacakları fırsat ve engelleri insan kaynakları uzmanlarından öğrenerek, kendilerine kariyer planlanmasında ışık tutacak bilgilere erişme şansına sahip oldular.

Karpanel, Yıldırım Çorapları ve Lefaxx işletmelerinin insan kaynakları yöneticileri öğrencilere kariyer planlaması ve mülakatta dikkat edilmesi gereken noktalara kadar birçok konuya değinerek başarılı bir iş hayatında olmazsa olmazları kendi tecrübeleriyle yanıtladılar.

26

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B