Haberler

  • 26 Aralık 2014

Eğitime Tabi Tutulan Belediye Otobüs Şoförlerine Sertifika Töreni Düzenlendi

Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen belediye otobüs şoförlerine 3 ayrı bölümden oluşan eğitim sonrası sertifika töreni ve tek tip kıyafet uygulaması için gömlek dağıtım töreni düzenlendi.

Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, Suşehri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vehbi Ünal, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, seminer eğitmeni Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sema Biçer, Şoförler Odası Başkanı Şaban Yalman ile halk otobüsleri şoförleri katıldı.

Törende konuşan Vali Barut toplumda birlikte yaşama kültürünün önemine değinerek, saygı gösterme kurallarının öğrenilmesi gerektiğine dikkat çekti. Sivas’ta ki kurumların bu eğitim programı için bir araya gelmesinin takdire şayan olduğunu ifade eden Vali Barut, eğitime katılan şoförlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise otobüslerde ciddi önlemler alındığını ifade ederek, eğitim programlarını çok önemsediklerini ve bununda faydalarının olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Aydın, şoförlere teşekkür ederek eğitim çalışmalarının olumlu yansımalarının olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından eğitime katılan şoförlere protokol tarafından sertifikaları verilerek gömlekleri hediye edildi.

Törende son olarak eğitimlere katkı sağlayan kurum yetkililerine plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi 

26

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B