• 23 Aralık 2014

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, Saltuk Bey Erkek Öğrenci Yurdunda Kalan Öğrencilerle Konferansta Biraraya Geldi.

Sivas Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR İl Müdürlüğü tarafından Öğrencilerin Gelecek Kaygısı ve Cumhuriyet Üniversitesi - Sanayi İlişkileri’nin ele alındığı konferans düzenlendi.

Saltuk Bey erkek öğrenci yurdu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansta Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk öğrencilere konuyla ilgili bir konferans verdi.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Orhan Önem ve yurt yetkililerinin de katıldığı konferansta Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk ayrıca öğrencilere üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin  üniversite ile olan ilişkileri konularında  bilgiler verdi.

Konferanstan memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulunarak Prof. Dr. Buyruk’a teşekkür etti.

Aralık