• 24 Aralık 2014

BESYO Öğrencileri Tarafından Kermes Açıldı

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Merkezi Kafeterya girişinde kermes açıldı.

Öğretim Görevlisi Necip Bostancı önderliğinde açılan sergiye BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, BESYO öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Öğretim Görevlisi Bostancı, kermeste sergilenen yiyecek ve içecekleri öğrencilerin kendilerinin hazırladığını ifade ederek, kermeste elde edilen gelirle köy okullarına spor malzemeleri alınacağını sözlerine ekledi.

Her yıl ayrı bir hizmet yaptıklarını ifade eden Bostancı, öğrencilere teşekkür ederek, en kısa zamanda malzemelerin köy okullarına teslim edileceğini söyledi.

Aralık