Haberler

  • 24 Aralık 2014

'Çevre Mühendisliğinin Mevzuattaki Yeri' Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Çevre sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi  (ÇEVMER) Müdürlüğünce Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda ‘Çevre Mühendisliğinin Mevzuattaki Yeri’   adlı konferans düzenlendi. 

Konferansa üniversitemiz Çevre Mühendisliği Bölümü ilk mezunlarından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) biriminde uzun yıllardır görev yapan  Yüksek Mühendis Sema Nur Koruç konuşmacı olarak katıldı.

Konferans öncesinde konuşan ÇEVMER Müdürü Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, “Sayın Koruç bugün bize Çevre Mühendislerinin hayat boyu iş arama süreçlerinde önem arz edecek olan Çevre İzin Belgesi ve Çevre Görevlisi Belgeleri konularında bilgiler verecek. Ben dinleyiciler ve özellikle öğrenciler açısından bunun çok yararlı olacağı kanaatindeyim.”  dedi. 

Yüksek Mühendis Sema Nur Koruç, ÇED,  çevre izin belgesi alma koşulları,  Çevre Mühendisliğinin iş hayatındaki önemi, çevre yönetimi ve yönetmelikler hakkında bilgiler vererek,  öğrenci ve diğer katılımcılarının sorularını cevapladı.

Toplantı sonunda Koruç’a katkılarından dolayı ÇEVMER Müdürü Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu  Cebeci  tarafından  katılım  belgesi  takdim edildi. 

24

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B