• 22 Aralık 2014

Lisansüstü Öğrencilerine Eğitim Becerilerini Kazandırma Kursu Düzenlendi

18-19 Aralık 2014 tarihleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından "Lisansüstü Öğrencilerine Eğitim Becerilerini Kazandırma Kursu" düzenlendi.

Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selma Çetinkaya ve Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Siliğ'in eğitimci olarak görev aldığı kursa, çoğunluğu araştırma görevlisi, enstitüde yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrenciler  katıldı.

Kursta "Olumlu Eğitim Ortamı Sağlama, Görsel-İşitsel Araç Kullanımı, İnteraktif Eğitim Yöntemlerinin Kullanılması, Etkin Sunum Planlanması, Eğitimde Yetiştiricilik İlkeleri ve Bilgiye Dayalı Değerlendirme Araçları" konularında iki gün süresince interaktif bir eğitim verildi.

İki günlük eğitimin sonunda katılımcılara Doç. Dr. Selma Çetinkaya, Prof. Dr. Yavuz Siliğ ve Prof Dr. Mustafa Değirmenci tarafından katılım belgeleri verildi.

Aralık