• 19 Aralık 2014

Besyo Materyal Tasarım Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından BESYO Spor Salonu’nda Materyal Tasarım Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mutlu Cuğ, öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, öğrencilerin yaptıkları eserlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek, proje üretmenin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Bu tür çalışmaların öğrencilerin motivasyonlarını arttırdığını belirten Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, öğrencilerin geleceğe yönelik çalışmalarını projelendirip hayata geçirmelerini temenni etti ve sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp önderliğinde açılan sergide  ziyaretçilere bilgiler verildi.

Aralık