Haberler

  • 17 Aralık 2014

Üniversitemizde 'Bugünün Gençleri & Yarının Liderleri' Konulu Seminer ve Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi M. Recai Toydemir Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) ve Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği tarafından Kültür Merkezi’nde “Bugünün Gençleri & Yarının Liderleri” “ISO 9001:2008 Kalite Yöntem Sistemi Temel Eğitim” semineri ve sertifika töreni düzenlendi. 

ISO 9001:2008 Kalite Belgesi Uniacademy Yönetim Sistemleri Uzmanı ISO Başdenetçisi Doç. Dr. Ali İlseven tarafından verilen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz  öğrenci potansiyeli fazla olan üniversiteler arasında üniversitemizin de yer aldığını vurgulayarak, Türkiye’nin donanımlı insan gücüne ihtiyaç olduğunu söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin yetişmiş donanımlı insan gücüne Sürekli Eğitim Merkezi olarak destek sağlıyoruz. CÜSEM ve Sürekli Eğitim ve Kalite Derneğine teşekkür eder, programın başarılı geçmesini dilerim.” 

Seminerde konuşan CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, ülkenin kalkınmasında eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak, sosyal sermayenin bu süreçte hayati öneminin bulunduğunu ve bunun gün geçtikçe daha önemli hale geldiğini söyledi. CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mazlum, bu tür etkinlikleri CÜSEM olarak devam ettireceklerini, öğrencilerin sadece formel eğitim aracılığıyla yeterli ve donanımlı hale gelemeyeceklerini, sosyal yönden de bu tür etkenliklerle gelişimlerine katkı sağladıklarını belirterek,  emeği geçenlere teşekkür etti ve seminerin başarılı geçmesini temennisinde bulundu. 

Şebi Aruz haftası kapsamında Hz. Mevlana’yı anarak sözlerine başlayan Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven, öğrencilere bireysel gelişim, stres yönetimi, beden dili ve iletişim, inovasyon, liderlik gibi konular hakkında bilgiler verdi.  

2 gün süren seminer sonunda seminere katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

 

17

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B