• 15 Aralık 2014

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli Yağlı Boya Resim Sergisi'ne Katıldı

Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan Yağlı Boya Resim Sergisi açılışına katıldı.

Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışına Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli’nin yanı sıra Vali Vekili Mustafa Aydın, Başsavcı Murat İrcal, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

İl Protokolü tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezen Vali Vekili Mustafa Aydın ve beraberindekiler sergiyi açan öğrencilerinden eserler hakkında bilgi aldı.

Aralık