Haberler

  • 10 Aralık 2014

Rektörümüz YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç Başkanlığında Gerçekleşen Toplantıya Katıldı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Başkanlığında, üniversite rektörleriyle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen "Rektörler Toplantısına" katıldı.

YÖK Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, yükseköğretim reform çalışmaları, yeni YÖK Yasası Taslağı'ndaki son durum, rektör seçimlerindeki yeni teamüller, kalite kurulunun kurulmasına dair çalışmalar, yüksek lisans ve doktora kriterlerinin güncellenmesi konuları ele alınarak YÖK’ün çalışma ilkeleri anlatıldı.

Toplantıda bazı rektörler YÖK faaliyetleri ile ilgili  görüş ve önerilerini dile getirdi ve sorularına da yanıt verildi. Ayrıca bu toplantının her ay tekrarlanması kararı alındı.

Toplantı sonunda YÖK Başkanlığı tarafından oluşturulan masalarda, eğitim ve personel ile ilgili konular hakkında görüş belirtmek isteyen üniversite rektörlerinin görüşleri görevliler tarafından dinlenerek,  önerileri not alındı.

 

Rektörümüz YÖK Başkanı Saraç’a Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık , YÖK Başkanı Saraç’ı ve YÖK Başkan Vekillerini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, YÖK toplantısının ardından YÖK Başkanlığına atanan Prof. Dr. Yekta Saraç ve Başkan Vekiliğine atanan Prof. Dr. Yavuz Atar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  YÖK  Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış’ı da ziyaret eden Rektör Kocacık, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

10

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B