Haberler

  • 09 Aralık 2014

Türkiye İnovasyon Haftası'ında Üniversitemizde Yer Aldı

Üniversitemiz Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ekonomi Bakanlığı desteğinde, İstanbul’da üçüncüsü düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliklerinde yer aldı.

(İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği) (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle’nin daveti üzerine etkinliğe Sivas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. H. İbrahim Acar, üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, üniversitemiz Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sezai Elagöz, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte üst düzey yöneticilerin katıldığı etkinliklerde Astrofizikçiler, robotik uzmanları, dijital eğlence ve medya içerik üreticileri, yazarlar, tasarımcılar, yurtdışında üst düzey görevlere gelmiş Türk vatandaşları, pazarlama uzmanları ve akademisyenler yerli ve yabancı mucitler de  projeleriyle birlikte inovasyon süreçlerini anlattılar.

Bunların yanında, Türk iş dünyasından üst düzey yöneticiler öğrencilerle kariyer etkinliklerini paylaşırken, öğrenciler de iş adamlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

09

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B