• 08 Aralık 2014

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Günay'dan Rektörümüze Ziyaret

"Üniversitenin Anlamı ve Yükseköğretim" adlı konferans vermek üzere üniversitemize gelen YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Vakıf Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk’un da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Günay’a üniversitemiz  hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Günay ise üniversitemizde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık  Prof. Dr. Günay’a Sivas ‘Kongre Tutanakları’, ‘Sivas Şehri’ ve ‘Milli Mücadele’de İşgaller ve Zaferlerin Sivas’taki Yansımaları’  kitaplar hediye etti.

Aralık