• 11 Haziran 2010

Burcu Güneş Mezun Öğrencilerimizi Doyasıya Eğlendirdi

Üniversitemiz  Genel  2009-2010 Mezuniyet  Töreninde konser vermek için üniversitemize gelen    Sanatçı Burcu Güneş, Kültür Merkezi arkasında bulunan yeni tören alanında  konser verdi.  sanatçı Burcu Güneş, seslendirdiği hareketli ve solo eserlerle üniversitemiz  öğrencilerine neşeli anlar yaşattı. Eski ve yeni albümünden eserleri seslendiren Güneş, izleyenlerden alkış aldı. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Güneş'e, öğrencilerimiz  tüm  eserlerde  eşlik etti. '10. Yıl Marşı' ile 'Benim Memleketim' adlı eseri de seslendiren Güneş, sahne performansıyla üniversite öğrencilerinden tam not aldı. Düzenlenen konsere Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör  Yardımcılarımız Prof.Dr. Hasan Elden, Prof.Dr. Meftuni yekeler, ile çok sayıda  öğrenci katıldı. Sanatçı Burcu Güneş, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Haziran

2010