Haberler

  • 05 Aralık 2014

Türk Halk Müziği Koro Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz 40. yılı etkinlikleri çerçevesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca Cumhuriyet Üniversitesi akademik ve idari personeli Türk Halk Müziği Koro konseri ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve eşi Leman Kocacık, Belediye Başkan Vekili Naci Süha,  Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı Salih Ayhan ve eşi Zeynep Ayhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz,  fakülte dekanları, yüksek okul müdürleri, öğretim elemanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Koro şefliğini Sivas Devlet Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Ömer Korçum’un yaptığı konserde Sivas, Şanlıurfa, Gaziantep, İstanbul, Diyarbakır gibi birçok yöreye ait türküler seslendirildi. Üniversitemiz akademik ve idari personellerinin söylediği solo türküler de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Konserde Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şef Ömer Korçum’a katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

05

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B