Haberler

  • 05 Aralık 2014

'Bir Mühendisin Yaşam Öyküsü' Adlı Konferans Düzenlendi

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,  üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü öğrencilerinin düzenlediği "Bir Mühendisin Yaşam Öyküsü" adlı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İstanbul milletvekili Osman Boyraz konuşmasında öğrencilik yıllarında maddi durumunun iyi olmadığını ifade ederek, bunun bir bahane olmadığını öğrencilere tavsiye niteliğinde söyledi. Milletvekili Boyraz, “Bu milletin geleceği gençlerin elindedir ve gençlerin, hiçbir bahane üretmeden kendilerine koydukları hedefin izinde durmadan, yorulmadan, zorluklara aldırış etmeden yürümeleri gerekir.” dedi.   

Boyraz konuşmasının devamında kendisinin hangi durumda olursa olsun bu ülkenin halkıyla bire bir ilişkiler kurduğunu ve bunun hem toplumsal değerler, hem de insanın toplumdaki değeri açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, dünyadaki büyük liderlerin adlarının hala sıkça anılmasının en büyük sebebinin, diğer insanlarla aynı dili konuşmasına bağladığını ifade etti.

İstanbul Milletvekili Boyraz son olarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Milletvekili Boyraz programdan sonra, Rektör Prof. Dr. Kocacık’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takçı da hazır bulundu.

05

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B