• 04 Aralık 2014

Bilişim Sistemleri Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilişim Sistemleri Kulübü yönetimi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret etti.

Kulüp Danışmanı Öğretim Görevlisi Sibel Şener, Kulüp Başkanı Ertuğrul Gül, kulüp üyeleri Özlem Ercan, Ali Demirsöz, Adil Alkan ve Feyza Duygu Gürkan’ın katıldığı ziyarette Öğretim Görevlisi Şener ve Kulüp Başkanı Gül, 19 - 30 Mart 2014 tarihleri arasında  üniversitemizde düzenlenecek olan “2. Uluslararası Bilişim Şenliği”  çalışmaları hakkında bilgiler vererek Rektör Prof. Dr. Kocacık’a  yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, geçen yıl ilk kez düzenlenen bilim şenliğinin üniversitemize önemli katkılar sağladığını ifade ederek, bu tür çalışmaların öğrencilerin eğitim hayatına büyük oranda katkılar  sağladığını sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, bilim şenliğinde görev alacak  tüm akademisyen ve öğrencilere  şimdiden teşekkür ederek,  bilim şenliğinin başarılı geçmesi temennisinde bulundu

Aralık