• 03 Aralık 2014

BESYO Öğrencileri Tarafından Goalball Turnuvası Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında BESYO Spor Salonu’nda Goalball Turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, turnuva koordinatörü Öğretim Görevlisi Mahmut Karakollukçu, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Görme engellileri anlamak, farkındalık yaratmak ve entegrasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen ve yarışmacı öğrencilerin gözlerini kapatarak mücadele ettiği turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, turnuvayı düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek karşılaşmanın başarılı geçmesini temenni etti.

105 BESYO öğrencisinin katıldığı üniversitemiz ve Sivas Görme Engelliler  Spor Kulübü arasında geçen final müsabakasını Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulubü 10-9 kazandı.

Aralık