Haberler

  • 03 Aralık 2014

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, Engelsiz Bir Sivas İçin El Ele Programına Katıldı

Sivas Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  Üniversitemiz Çok Amaçlı Salon’da Engelsiz Bir Sivas İçin El Ele programı düzenlendi. 

Programa Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Sivas İş Kur Müdürü  Nurettin Köksal, Engelliler Derneği Başkanı Mehmet İmre, engelli vatandaşlar aileleri ve davetliler katıldı. 

Programda bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, engelleri ortadan kaldırmanın çok önemli bir vazife olduğunu ifade ederek, üniversitemizde  eğitim gören engellilerin fiziki koşullarının daha da iyileştirilmesi için çalışma yaptıklarını ifade etti. Engelsiz bir üniversite projesini hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, engelli öğrencilerin başarılırını artırmak için sınavlarda kendilerine ek süre tanındığını sözlerine ekledi. Prof. Dr. Hizmetli, engelleri ortadan kaldırmak ve engelsiz bir yaşam dileğinde bulunarak  emeği geçenleri tebrik etti. 

Dernek Başkanı İmre’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından zihinsel engelli çocukların gösterileri gerçekleştirildi. 

Programda Dernek Başkanı İmre günün anısına Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli'ye plaket takdim etti. 

03

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B