• 01 Aralık 2014

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ü. Hakan Cenik, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Cenik Cumhuriyet Üniversitesi’ni  çok modern bir üniversite olarak gördüğünü ifade ederek, Cumhuriyet Üniversitesi ile kısa vadede ortaklaşa etkinlik yapmak istediklerini, 2015 yılında da büyük çaplı projeler yapacaklarını söyleyerek, yapılması planlanan projelerin üniversitemizde gerçekleştirilmesi için  Rektör Prof. Dr. Kocacık’tan destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, üniversitemiz hakkında bilgiler vererek; öğrencilerin sosyal ve bilimsel etkinliklerde her zaman yanlarında olduklarını, CÜSEM ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı kanalıyla ortak çalışmalar yapılabileceğini vurguladı.

Aralık