Haberler

  • 01 Aralık 2014

Günay Soluk; Adını Taşıdığı Okul'un Öğretmenleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı emekli Müsteşarı Habib Soluk’un eşi Günay Soluk, Cumhuriyet Üniversitesi Günay Soluk Anaokulu öğretmenleriyle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. 

Özel bir lokantada gerçekleşen yemeğe Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Okul Müdürü Selma Erbaş Yıldırım ile sınıf ve branş öğretmenleri katıldı.  

Günay Soluk öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “Okulumuzun idarecileri ve öğretmenleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Tüm öğretmenlerimize emeklerinden ve fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi. 

Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk ise Günay Soluk’a düzenlediği yemekten ve katkıdan dolayı teşekkür ederek, Günay Soluk Anaokulu’nda öğrencilerin çok başarılı bir eğitim/öğretim gördüklerini ifade ederek, tüm öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

Okul Müdürü Erbaş da Günay Soluk’a teşekkür ederek, “Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve Günay Soluk Anaokulumuzun ismini elimizden geldiği kadar en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen herkese okulum adına sonsuz teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 

01

Aralık

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B