Haberler

  • 25 Kasım 2014

Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası'na Prof. Dr. Akman, Derslik Konferans Salonu'na ise Prof. Dr. Behzan Önol'un isimleri verildi

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası’nda isim verme töreni düzenlendi. Törende Ek Derslik Binası’na Üniversitemiz kurucu Rektörlerinden Prof. Dr. Muaffak Akman’ın, Konferas Salonu’na ise Tıp Fakültesi Kurucu Dekanlarından olan Prof. Dr. Behzan Önol’un isimleri verildi. 

Törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut,  Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Kurucu Rektör Prof. Dr. Akman ve Kurucu Dekan Prof. Dr. Önol ile olan anılarını davetlilerle paylaşarak, kendilerini şükran, minnetle ve rahmetle andığını ifade etti. 

 Açılışın ardından Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cesur Gümüş Tıp Fakültesi’nin genel durumu hakkında davetlilere bilgiler verdi.

 

25

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B