• 21 Kasım 2014

Kore Ankara Büyükelçiliği Müşteşarı Cho ve Kore Turizm Direktörü Gınsu'dan Rektör Vekili Prof. Dr. Erkul'a Ziyaret

Kore Günleri etkinliğine katılmak üzere Üniversitemize gelen Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müşteşarı ve Kore Kültür Merkezi Müdürü Dong Woo Cho ve Kore Turizm Organizasyonu Şube Müdürü KIM Gınsu, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Erkul’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör  Vekili Prof. Dr. Erkul ile bir süre görüşen Büyükelçilik  Müşteşarı Cho,  Kore etkinliğine gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek Kore hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili  Prof. Dr. Erkul, Kore  ve  Türkiye’nin ikili ilişkilerinin önemine değinerek Ankara Büyükelçiliği  Müşteşarı Cho ve  Kore Turizm Direktörü KIM’e Üniversitemizde yapmış oldukları etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Erkul ayrıca Ankara Büyükelçiliği  Müşteşarı Cho ve  Kore Turizm Direktörü KIM’e Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Kasım