Haberler

  • 21 Kasım 2014

Rektör Vekili Prof. Dr. Erkul, “Çocuk Haklarına Bütüncül Bir Bakış” Adlı Konferansa Katıldı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Sivas Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü tarafından Hanımlar Kültür Merkezi’nde “Çocuk Haklarına Bütüncül Bir Bakış" adlı konferans düzenlendi.

 

Konferansa Vali Alim Barut, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Erkul, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın,  Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Aykut, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

“Çocuk Haklarına Bütüncül Bir Bakış” adlı sunumunu gerçekleştiren Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercüment  Erbay, çocuğun tanımıyla söze başlayarak, çocukların dünya üzerindeki haklarından söz etti. Çocukların gelecekte dünyayı yönetecek lider adayları olduğunu ifade eden Doç. Dr. Erbay, çocuk işçiliğinin geri kalmış ülkelerin önemli sosyal sorunlarından biri olduğunu ve çocukların çalışmasında doğacak sakıncaların  olabileceğine değindi.

 

21

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B