Haberler

  • 19 Kasım 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Yönetimi, Kızılay Tarafından Sivas Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Düzenlenen Doğum Günü Partisi'ne Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da Sivas Sevgi Evleri ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar için Kızılay Derneği ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile birlikte doğum günü partisi düzenledi. 

Ekim ve kasım ayında doğan çocuklar için düzenlenen doğum günü partisine Vali Alim Barut Eşi Miyase Barut, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık Eşi Leman Kocacık, Baro Başkanı Muharrem Eliş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul Eşi Mukaddes Erkul,  Prof. Dr. Sami Hizmetli, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar, Sivasspor’lu oyuncular  Kaptan Adem Koçak, Burhan Eşer, Ziya Erdal, Ahmet Aras, Ahmet Şahbaz, Berk Neziroğlu ile davetliler katıldı. 

Vali Alim Barut burada yaptığı konuşmada,  mutlu anlardan birini yaşadıklarını, çocukların sevindiğini görmekten daha büyük bir sevinç olmayacağını kaydederek, bir sonraki yaş gününde buluşmayı temenni etti. 

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ise çocukların doğum günün kutlayarak, çocukları mutlu etmenin en güzel duygulardan biri olduğunu belirterek çocuklara,  “İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız” dedi. 

Konuşmaların ardından Vali Barut ve beraberindekiler yaş günü pastasını  keserek çocukların sevincini  paylaştı. Program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, Sivassporlu futbolcular da forma hediye etti. 

19

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B