• 08 Haziran 2010

Üniversitemiz Vakfı Koleji Öğrencilerimiz İrlanda Yolunda

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Comenius “Yaşam Boyu Öğrenme” Programı  çerçevesinde, Üniversitemiz Vakfı Kolej Öğrencileri “Saygı; Evrensel Düşün, Yerel Davran” konulu proje ile İrlanda’ya  hareket ettiler. Öğretmen  Ayla Çiçek, Nuriye Poyraz, Makbule Tokgözoğlu ve Öğrenciler, Sezin Su Elden,Doğukan Yiğit Polat, Alp Erselcan  Yurt dışındaki  programa katılacak. Daha önce İngiltere ve Almanya Ülkelerinde, Ülkemizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde başarıyla  temsil eden öğrencilerimiz, yaptıkları İngilizce sunumlarla, diğer  Ülkedeki   Öğretmen ve öğrencilerin ilgisini toplarken, yabancı dilleri  ile İngilizlerden takdir topladılar. Bir hafta sürecek olan İrlanda gezisinde öğrencilerimizin aynı başarıyı elde etmeleri bekleniyor. Öğrencilerimize Yurt dışındaki sunumlarında başarılar diliyoruz.

Haziran