• 07 Haziran 2010

Ayhan Tuzlalı TMOK’tan Ödülünü Aldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) her yıl düzenlediği Fair Play ödüllerinin Davranış Dalı’nda Şeref Diploması ödülüne layık görülen Yüksekokulumuz  Antrenörlük 3.sınıf öğrencisi Ayhan Tuzlalı ödülünü 4 Haziran 2010 Cuma günü Olimpiyatevi’nde düzenlenen  törenle TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay’ın elinden aldı.Törene Ayhan Tuzlalı ile birlikte davet edilen Besyo Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Çimen ise, TMOK Başkanı Togay Bayatlı’ya Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz adına bir plaket ve teşekkür belgesini, TMOK yönetim kurulu üyesi Oktar Tertemiz’e ise teşekkür belgesi takdim etti. Öğrencimiz Ayhan Tuzlalı ve Besyo Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Çimen ise Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret ederek, Tuzlalı’nın  aldığı  Şeref Diplomasını Rektör  Dökmetaş’a taktim etti. Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Besyo Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Çimen’e teşekkür ederek, öğrencimiz Ayhan Tuzlalı’ya aldığı diplomadan dolayı kutlayarak, başarılarının devamını  diledi.

Haziran