Haberler

  • 14 Kasım 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Şehir Kimliği Çalıştayı"na Katıldı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile birlikte  Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şehir Kimliği Çalıştayı’na katıldı. 

Çalıştaya Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Vali Alim Barut, Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, M. Nursuna  Memecan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Danışmanı İbrahim Acar, CÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, bakanlık yetkilileri, vali yardımcıları, belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda  davetli katıldı. 

Çalıştayda konuşan Bakan Güllüce Sivas’ın tarihi ve kültürel açıdan çok önemli bir şehir olduğuna dikkat çekerek, çalıştayın hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Bakan Güllüce Türkiye'nin kendine has ve güçlü bir medeniyet tasavvuru oluşturması gerektiğini dikkat çekerek,  2023'ün Türkiye’sine uygun şehirler oluşturulmasının da önemine vurgu yaptı. 

Toplantıda ayrıca Vali Alim Barut, Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, M. Nursuna Memecan, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Bakan Danışmanı İbrahim Acar birer konuşma yaparak çalıştayla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar. 

14

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B