• 07 Haziran 2010

Üniversitemizde Mezuniyet Törenleri Başladı

Üniversitemizde 2010 Eğitim –öğretim  yılı programının sonuna yaklaşırken mezun olan öğrencilerimizde mezuniyet sevinci başladı. mezuniyet törenlerinde ilk olarak, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu   öğrencileri, Aileleri  ile  mezuniyet sevinci  yaşadı. Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencilerinin Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet törenine, Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Fakülte Dekanları,Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.Dekan Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir öğrenci ve Ailelerini  kutlayarak öğrencilere  meslek hayatlarında  başarılar  diledi. Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ise,öğrencilerimizin kendi ayakları üstünde durduklarını  belirterek,kendi kararlarını verdiklerini geleceği şekillendirecek aşamada olduklarını vurguladı. Mezun olan Hekimlere, Hastaları ile kendi   Aileleri  gibi yakından ilgilenmeleri  gerektiğini  vurgulayaan Dökmetaş, mezun olan öğrencilerimizi  ve Ailelerini  tebrik ederek başarılar diledi. Konuşmaların  ardından dönem Birincisi,ikincisi ve Üçüncüsüne diplomaları verildi. Öğrenciler  diplomalarını Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Fakülte Dekanları, Öğretim Üyeleri ve Ailelerinden  aldılar.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Sevinci

Merkezi Amfide gerçekleşen törene Okul Müdürü Prof.Dr.Suphi  Müderris, Öğretim Üyeleri,Öğrenci Velileri  ve öğrenciler  katıldı. Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi  Gamze Eğri’nin  konuşmasının  ardından Diploma törenine geçildi. Dönem Okul  Birincisi ikincisi  ve üçüncüsüne diplomaları  verildi. dereceye giren öğrencilere diplomalarını  Okul Müdürü Prof.Dr. Suphi Müderris, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Gamze Eğri ve Öğretim üyeleri verdi.

Haziran