Haberler

  • 12 Kasım 2014

DASK Anadolu Buluşmaları Projesi Yetkilileri Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık'ı Ziyaret Etti

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)  Hazine Müsteşarlığı ile birlikte ‘DASK Anadolu Buluşmaları’ isimli projesi kapsamında Proje Lideri TRT Yapımcısı Alev Nallar, Proje Sorumlusu Kıvanç Gülmez ve  Organizasyon Teknik Koordinatörü Ayten Şele, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret etti.

CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk’unda katıldığı ziyarette proje yürütücüleri Rektör Prof. Dr. Kocacık’a proje hakkında bilgi vererek, ulusal medyada yer alacak olan projenin temel amacından söz etti.    

Konut sayısı yüksek ancak ‘Zorunlu Deprem Sigortası’ poliçe sayısı düşük kentlerde farkında lığı arttırmak ve yerel güçleri harekete geçirmeyi temel amaç edindiklerini söyleyen proje yürütücüleri daha önce projeyle ilgili 3 farklı şehirde etkinliğin gerçekleştiğini ifade ederek, kampanyanın üçüncüsünü Sivas’ta yapmak istediklerini dile getirdiler.  Proje yürütücüleri ziyarette ayrıca Rektör Prof. Dr. Kocacık ile birlikte proje,  kampanya ve işbirliği çalışmalarından bahsettiler.

Rektör Prof. Dr. Kocacık proje yürütücülerine teşekkür ederek “Toplum güvenliği  adına yapılacak tüm projelerde Cumhuriyet Üniversitesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Hepimizin gayesi toplum güvenliği  olmalıdır. Toplum bireyleri olarak farkındalığı yaratmak ve arttırmak adına yapılan çalışmalarda yer almamamız gerekir. Projelerinizin başarılı geçmesini temenni eder teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonrası Rektör Prof. Dr. Kocacık proje yürütücülerine ‘Sivas Kongresi Tutanakları’ ‘Sivas Mecmuası’ ve  ‘Sivas Şehri’ adlı kitapları takdim etti. 

12

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B