Haberler

  • 08 Kasım 2014

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ve Yönetimi, Şarkışla ve Gemerek MYO'nda İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, ilçe yüksek okul ve meslek yüksek okullarını ziyaretleri kapsamında, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu ve ardından Gemerek Meslek Yüksek Okulu’na giderek incelemelerde bulundular.

İlk olarak Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine burada  Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz,  MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül eşlik etti.

Şarkışla Aşık Veysel MYO’nda incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekilere MYO Müdürü Prof. Dr. Şengönül bilgi verdi. İnşaatı devam eden  ve açılması planlanan Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu binasını gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine  bina hakkında Kaymakam Gül, Belediye Başkanı Oğuz ve Müdür Prof. Dr. Şengönül ve yüklenici firma yetkilisi bilgi verdi.

Şarkışla MYO’nun ardından Gemerek Meslek Yüksekokulu’na geçen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler,  MYO’yu gezerek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen’den bilgi aldı.

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Belediye Başkanı Mustafa Demir’inde katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık MYO Öğretim Görevlileri ile de sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler kız ve erkek öğrenci yurtlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.  

08

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B