• 07 Haziran 2010

Üniversitemiz Koleji Öğrencilerimizden Karma Resim Sergisi

Üniversitemiz Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim  okulu  öğrencilerimiz  Resim öğretmeni Selma Erbaş önderliğinde karma resim sergisi açtı. Kültür Merkezi sanat  galerisindeki açılışa, Üniversitemiz Rektörü  Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Akkaya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Şencan,Üniversitemiz Vakfı  Genel  Sekreteri Prof.Dr. M .Zahir  Bakıcı, Okul Müdürü Necati Öncel, sınıf öğretmenleri  ve öğrenciler  katıldı. Serginin açılışını Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve öğrenciler l birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrası Rektör  Dökmetaş öğrencilerle birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgiler  aldı. Toplam  160 eserin oluştuğu sergi 2 gün boyunca açık kalacak.

Haziran