• 10 Kasım 2014

Ataya'ya Saygı Koşusu Düzenlendi

10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri çerçevesinde Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından ‘Ataya Saygı Koşusu’ düzenledi. Kültür Merkezi önünde startını Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın verdiği, bayanların 1500 metre, erkeklerin ise 3000 metrede mücadele ettiği koşu sonunda dereceye giren öğrenciler için madalya töreni gerçekleştirildi.

Törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, , Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz,  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil,  Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Törende erkeklerde 3000 metrede Nuh Özdemir birinci, Oğuz Akbulut ikinci, Süha Uğur üçüncü, bayanlarda ise  1500 metrede  Kübra Yağcı birinci,  Tuğba Bektaş ikinci, Sultan Burak üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerin madalyalarını Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkul, Prof. Dr. Yılmaz, Prof. Dr. Hizmetli, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Poyraz ile BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kangalgil takdim etti.

Kasım