• 07 Kasım 2014

GSF Resim Bölümü Öğrencilerinden Duyarlı Davranış

Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Filiz Şatıroğlu önderliğinde üniversite-  şehir işbirliği kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz tarafından,  Sivas Sevgi Evleri,  Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü’nün dış bina yüzlerine  renkli resimler yapıldı.

Öğrencilerimiz Murat Kemal Dün, Çağrı Can Kuşkuş, Muhammet Yıldırım Şimşek, Feyza Yıldırım, Maşide Durmuş, Emre Yiğit, Betül Erkırklar, Hülya Koçak, Binnaz Topal, Meral Töreyin, Muharrem Furkan Çelik ve mezun öğrenci İsa Tatlısu’nun yaptığı duyarlı davranıştan dolayı Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, öğrencilerimizi kendileri adına  yapılan törende tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Törene GSF Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut, Sosyal Yardımlaşma İl Müdürü ve Sevgi Evleri Müdür Vekili Murat Özdemir katıldı.

Kasım